Maatschappelijk tussenpersoon

ErinThuis is de maatschappelijke tussenpersoon die de verbinding legt tussen u en deskundige specialisten, zoals een makelaar, woninginrichter, hypotheekadviseur, klussenman, verhuizer of andere dienstverleners. 

Hoe werkt dit voor u in de praktijk?

Stel u bent op zoek naar een betrouwbare makelaar en weet niet zo goed waar u de juiste makelaar kunt vinden. U neemt contact met ons op en geeft uw wensen aan ons door. Wij inventariseren uw wensen en bekijken welke makelaar(s) in ons netwerk aan deze wensen voldoen. U kunt vervolgens zelf vrijblijvend contact opnemen zodat de regie in uw handen blijft. 

In bovenstaand voorbeeld maken wij gebruik van een makelaar echter geldt dit ook voor alle specialisten of dienstverleners op het gebied van wonen, financiën, service en comfort. 

Deze dienst bieden wij geheel vrijblijvend en kosteloos aan met het doel om financieel misbruik te voorkomen en eerlijke en betrouwbare dienstverleners te promoten. Wij werken zonder contracten of verplichtingen.   

*Disclaimer: Wij zien erop toe dat de dienstverleners die aan het netwerk van ErinThuis zijn verbonden hiervoor marktconforme tarieven hanteren. De dienstverleners hebben hiervoor een contract met ons ondertekend. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ErinThuis? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met Ludan Schmid. Hij licht de mogelijkheden graag toe en vertelt hoe het netwerk van ErinThuis uw comfort kan verhogen.