Onze kernwaarden

Maatschappelijke overtuiging:
ErinThuis is van mening dat iedereen die hulp nodig heeft deskundige dienstverlening voor een eerlijke prijs verdient. Dit is met name van belang wanneer mensen door ouderdom, uiteenlopende gezondheidsklachten of het overlijden van een naaste een lastige periode tegemoet gaan. Wij willen voorkomen dat er financieel misbruik wordt gemaakt bij mensen in een kwetsbare situatie. Daarnaast merken we dat veel senioren te lang wachten met het aanpassen van de woon- en leefomstandigheden op een mogelijke meer kwetsbare levensfase. Met alle gevolgen zoals valincidenten, eenzaamheid, halsoverkop verhuizen etc. van dien. ErinThuis wil eraan bijdragen dat senioren tijdig op de hoogte zijn van de te nemen stappen en alle mogelijkheden die er in de markt zijn zodat weloverwogen de juiste keuzes kunnen worden gemaakt rondom de woon- en leefsituatie.

Betrouwbare en deskundige dienstverleners:
ErinThuis ontzorgt door verbindingen te leggen tussen u en deskundige dienstverleners als een makelaar, hypotheekadviseur, verhuisbedrijf, woninginrichter, klusjesman of zorgverlener. Dankzij een lokaal netwerk van geselecteerde en betrouwbare samenwerkingspartners is ErinThuis in staat de juiste verbindingen te leggen. Wij vinden het belangrijk dat de dienstverleners die verbonden zijn een het netwerk van ErinThuis eerlijke en marktconforme tarieven hanteren. Daarom heeft elke dienstverlener een contract met ons ondertekend om dit te kunnen waarborgen.

Eigen regie:
ErinThuis stelt uw belangen 100% centraal en begeleidt u persoonlijk bij het maken van soms ingrijpende keuzes. Wij vinden het belangrijk dat u achter de keuze voor een dienst of dienstverlener staat. U bent dus altijd degene die bepaalt of, wanneer en welke diensten ErinThuis voor u inschakelt. Ook als u geen goed gevoel heeft of van gedachten bent veranderd kunt u dit altijd bij ons aangeven.

Vrijblijvendheid:
“U zit bij ons nergens aan vast, wij werken altijd vrijblijvend”!

Privacyverklaring