Quickscan

Bekijk of ErinThuis iets voor u kan betekenen met onze QuickScan
 

Ik ben senior

QuickScan starten!

Ik ben mantelzorger/familielid van de senior

QuickScan starten!

De QuickScan van ErinThuis is ontwikkeld voor senioren, familieleden van senioren en mantelzorgers.

Aan de hand van een zestal vragen op het gebied van belangrijke thema’s zoals wonenzorgwelzijn en financiën krijgt u er inzage in of u goed bent voorbereid op een onbezorgde toekomst. Wat kunt u nu regelen om zo comfortabel mogelijk te kunnen wonen en leven? Voorkom dat u bij een onverwachtse tegenvallende situatie zoals ziekte of overlijden van de partner in een situatie komt waarin beslissingen moeten worden genomen waarvan u later spijt heeft.

Met het invullen (vijf minuten) van deze QuickScan krijgt u er meteen inzicht in hoe u er op dit moment voor staat. Vervolgens brengt ErinThuis, in de vorm van een checklist, geheel vrijblijvend in kaart wat u kunt regelen om deze gewenste situatie ‘toekomstbestendig’ te maken en welke (nieuwe) initiatieven, producten, diensten en technieken er zijn om dat mogelijk te maken.

ErinThuis stelt haar complete en landelijk dekkende netwerk aan deskundige en betrouwbare instellingen, bedrijven en initiatieven kosteloos en vrijblijvend aan u ter beschikking en geeft u daarbij de garantie op een marktconforme prijs/kwaliteitverhouding.

Hierdoor weet ErinThuis ‘financieel misbruik’ te voorkomen, ook bij mensen in een kwetsbare situatie.

Voor onze complete levensfasescan komen we bij u thuis en gaan we met een prettig gesprek dieper in op bovengenoemde onderdelen en een veelvoud aan andere onderwerpen. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat u familie, vrienden of kennissen heeft waarvan u weet dat ze nog niet zo goed zijn voorbereid
op de toekomst als u. U kunt hen waarschijnlijk helpen door ze te attenderen op de ErinThuis QuickScan zodat ze zich ook op de toekomst kunnen voorbereiden.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek om u zelf of iemand uit uw omgeving voor te bereiden op alles wat u geregeld moet hebben voor later? Neem contact op met ErinThuis.