ErinThuis op de Seniorenbeurs

ErinThuis is een initiatief voor senioren en mantelzorgers de Seniorenbeurs is daarbij de ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Op donderdag 20 april stonden wij op de Seniorenbeurs te Enschede. Het was een leuke middag en mede doordat wij sinds kort een QuickScan hebben ontwikkeld konden de vele geïnteresseerde bezoekers snel ontdekken of ErinThuis iets voor de senioren of mantelzorgers kon betekenen.

De ErinThuis QuickScan is ontwikkeld om vast te stellen op welke specifieke onderdelen van de domeinen wonen, welzijn, financiën en zorg de senioren of mantelzorgers ondersteuning kunnen gebruiken. Bent u nieuwsgierig of u goed bent voorbereid? Doe vrijblijvend de QuickScan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *